Fotopagina PTCCN 3 - 17 & 18 juni 2023

Impressie van een geslaagd weekend. (door John Gortemuller)

Vrijdag 16 juni

Voor enkele deelnemers begon PTCCN 3 al op vrijdag. Zo ook voor de organisatie. De PT's van Tony en mij zaten behoorlijk vol met zaken als prijzen, bekers en geluidsapparatuur,
Van het hotel hadden we een afsluitbare ruimte toegewezen gekregen waar we onze spullen voorlopig veilig op konden slaan. Toen alles veilig achter slot en grendel stond, was het tijd om in te checken en de koffers naar de kamer te brengen.

Inmiddels waren ook al enkele andere deelnemers gearriveerd zoals WIlfried en Joke, Yvan, Jos en Viv en onze Engelse vrienden Dave en Sarah, David en Sandie, Grant en Helen en Clive en Christina. Corné en Els kwamen wat later. Vanzelfsprekend was de wederzijdse begroeting weer als vanouds.

Na enkele verkoelende drankjes op het terras werd het tijd om de inwendige mens te versterken. Tony, Helma, Joke en ik hadden besloten om de KFC met een bezoek te vereren. Het smaakte prima.
Terug bij het hotel zochten we met z'n vieren een tafeltje op het terras waar we de voorbereidingen voor de Meet en Greet op zaterdag konden doen. Het op naam bij elkaar voegen van de routes, het programma, de vouchers en het vignetje. Sja..... het moet toch allemaal gebeuren hè.

Nadat de laatste roddels onderling waren uitgewisseld werd het tijd om onze mandjes op te zoeken.


Zaterdag 17 juni

Op tijd opstaan want de Meet en Greet begint om 10.30 uur. Wij als Team moeten dus ruimschoots van te voren aanwezig zijn bij De Oude Ketting in Boxtel. Die is normaal op zaterdag gesloten, maar ze wilden ons toch ontvangen. Om 10.00 uur parkeerden Tony en ik onze PT's. We gingen naar binnen om ons te melden en een tafeltje in te richten voor Helma en Joke, de dames van de administratie. De deelnemers konden komen, we waren er klaar voor.
Bij aankomst werd door Tony van alle deelnemers en hun PT een foto gemaakt. Deze foto's staan bij de Fotolinks apart vermeld.

Nadat iedereen de koffie en het gebak genuttigd hadden werd het gezelschap uitgenodigd om in een kring bij elkaar te gaan staan voor een welkomstwoord. Daarna konden we vertrekken voor de 1e route. Deze eindigde bij Herberg van Boxtel in Haren. Daar stonden voor ons de tafels gedekt en konden we genieten van een uitstekend verzorgde lunch.

Als dan alle buikjes gevuld zijn kunnen we beginnen aan de 2e route, die ons uiteindelijk bij Fletcher Hotel Teugel Uden - Veghel laat uitkomen. Daar was speciaal voor ons een parkeerruimte afgezet. Zoals gewoonlijk neemt het op de juiste manier neerzetten van de PT's de nodige tijd in beslag. Maar dan heb je ook wat.
Tijd voor de deelnemers, die een overnachting hadden geboekt, om in te checken. Behalve de badge voor de kamer, kregen we ook de vouchers voor het BBQ buffet voor zaterdag en het Lunchbuffet voor zondag.

Het BBQ buffet zou om 18.00 uur beginnen en dus had iedereen ruim de tijd om zich op te frissen en gezellig een drankje te doen op het zonnige terras.
We hadden beide dagen de beschikking over een eigen zaal voor onze activiteiten. Openslaande deuren maakten het mogelijk om ook buiten op "ons eigen terras" te vertoeven. Op dat terras had men ook het BBQ buffet neer gezet en klokslag 18.00 uur werd het sein "Aan taaaaafel" gegeven. Ik gebruikte voor dit soort mededelingen een zeer effectief fluitje.
Het smaakte allemaal voortreffelijk en er was voldoende voor iedereen.

René van der Heijden stelde voor om een groepsfoto te maken. Hij was daarvoor op zoek geweest naar een juiste locatie. Die werd uiteindelijk binnen in eel vrije zaal gevonden. Het resultaat kun je hieronder en in de link naar René zijn foto's zien. Hartstikke bedankt voor jouw foto bijdrage René.

Rond 20.30 uur begon de inmiddels traditionele quiz. De deelnemers waren d.m.v. loting in 6 groepen verdeeld. De quiz bestond uit 22 algemene vragen en 14 muziekfragmenten. Vooral bij dat laatste ontstond nog al eens de bekende vraag: shit.... ik ken dat nummer, maar wie zong het ook alweer. Uiteindelijk was het Groep 6 die de meeste punten behaalde en door Tony werden onderscheiden met een medaille. (Zie Winnaars Pagina)

In de tussentijd waren 2 medewerkers van het hotel naar de parkeerplaats gegaan om daar de Mooiste PT Cruiser uit te zoeken. (Zie Winnaars Pagina)
René Rijneveld bepaalde tussen de bedrijven door welke PT Cruiser de meest originele was. Dat viel niet mee. "Wordt elke keer weer moielijker" zei hij. (Zie Winnaars Pagina)

Na de quiz stond de Show & Glow op het programma. omdat zich slechts 1 deelnemer had opgegeven voor dit onderdeel, was bij voorbaat al bekend dat Yvan de winnaar was. (Zie Winnaars Pagina).
Het was op "onze" parkeerplaats ondanks die ene deelnemer toch best druk. Dat kwam waarschijnlijk ook door de inmiddels wat aangenamere temperatuur. Na afloop gingen de meesten nog even naar het terras om nog een "afzakkertje" te pakken. De 1e dag van PTCCN 3 zat erop.


Zondag 18 juni

Na een voortreffelijk ontbijt gingen de deelnemers aan de Tailgate Show hun PT's aankleden en/of inrichten. Toine was inmiddels geland uit het verre Drenthe en bood allerlei elektronica te koop aan. Viv was weer aanwezig met o.a. de zelfgemaakte kaarten. En Pascal had een beetje last van de zon: hij en Ginette verkeerden in Afrikaanse sferen en boden allerlei lekkernijen aan. De jury, Patrick en Annick, bepaalde dat zij met deze creatie de 1e plaats wonnen. (Zie Winnaars Pagina)
Mooi op tijd om dit alles mee te maken waren ook Robert en de fam Versluijs met Dennis aangekomen.

Na de Tailgate Show was het tijd voor het PT Stop spel. Hoewel zich vooraf slechts 12 deelnemers hadden aangemeld, gingen er uiteindelijk toch 21 een poging wagen om zo dicht mogelijk vóór het paaltje te stoppen. René Rijneveld versloeg iedereen met een afstand van slechts 27,4 cm. (Zie Winnaars Pagina)

Om 12.30 uur stond binnen het uitgebreide Lunch buffet voor ons klaar. Genoeg voor iedereen en het smaakte weer lekker allemaal.

Er waren inmiddels een paar dikke druppels regen gevallen, maar zo tegen 14.00 uur was de bui overgetrokken en vertrok het gezelschap weer naar de parkeerplaats voor het PT Slow spel. Helaas vielen hier enkele deelnemers af. Als de wielen stilstaan of als het remlicht brandt, is het einde oefening. De winnaar in deze categorie was Dennis van Dijk, (Zie Winnaars Pagina)

Bij de loterij waren weer een aantal hele mooie prijzen te winnen. Als hoofdprijs een 10" Lenovo tablet. De PTCCN 3 crew had inmiddels in de zaal de prijzentafels en een aparte tafel voor de bekers met oorkonde ingericht. Om 15.00 uur werd gestart met de loterij. Typisch hierbij was weer dat bij de ene tafel (bijna) geen prijzen vallen en andere tafels zijn te klein om alles neer te kunnen zetten. Tijdens de loterij werden de deelnemers 2x verrast met lekker snackje aangeboden door PT Cruiser Club Nederland. De laatste prijs, de 10" tablet, kwam in handen van Sarah. Congratulations.

Ja en dan komt het spannende moment: wie was de beste in de diverse onderdelen. De winnaars van de bekers werden één voor één naar voren geroepen en kregen van Tony hun trofee met oorkonde overhandigd. (Zie Winnaars Pagina)

Precies op schema eindigde de zondagmiddag om 17.00 uur. Na het dankwoord aan alle deelnemers werden we door de Engelsen nog even extra in het zonnetje gezet. Zij bedankten de PTCCN 3 Crew voor de organisatie en het familiegevoel wat ze dit weekend weer mochten ervaren. Als dank ontvingen we een blik lekkere Vanilla Fudge. Thanks guys !!

We konden terugkijken op een zeer geslaagd weekend en het deed ons als organisatie goed omzoveel positieve reacties te mogen ontvangen.
Iedereen heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid


 

 


Foto's: René van der Heijden.De enige foto van zondagmiddag is gemaakt door Els Rijnen.


Fotolinks:

René van der Heijden
Tony / Helma Franken
Foto's bij aankomst
Toine van Merrienboer

Breng ook een bezoek aan de PTCCN 3 Winnaarspagina